W czwartek 16 września 2021 r. odbędą się spotkania wychowawców z rodzicami uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 2.
Harmonogram spotkań:
godz. 16.30 – spotkania wychowawców z rodzicami uczniów klas III i IV technikum oraz szkoły branżowej I stopnia:
Klasa |
Wychowawca |
Sala lekcyjna |
Technikum | ||
3 ag | Prof. Lucyna Koperny | 15 |
3 bg | Prof. Magdalena Sudoł | 28 |
3 cg | Prof. Elżbieta Celińska | 23 |
3 dg | Prof. Anna Miernik | 24 |
3Ap | Prof. Dorota Goleń | 21 |
3Bp | Prof. Krystyna Dudek | 25 |
3Cp | Prof. Aneta Rokicka | 27 |
3Dp | Prof. Magdalena Ponichtera | 22a |
3Ep | Prof. Aleksandra Sałakowska | 2 |
4a | Prof. Iwona Kwapiszewska | 1 |
4b | Prof. Joanna Mazurków | 4 |
4c | Prof. Renata Stępień | 22 |
Szkoła Branżowa | ||
3akg | Prof. Anna Kuć | 3 |
3bmg | Prof. Bogusław Fiema | 26 |
3dcg | Prof. Karolina Janik | 12 |
3Akp | Prof. Alina Augustyn | 15a |
3Bmp | Prof. Mirosława Broś | 17 |
3Dcp | Prof. Marta Musiałowska | 14a |
godz. 18.00 – spotkania wychowawców z rodzicami uczniów klas I i II technikum oraz szkoły branżowej I stopnia:
Klasa | Wychowawca | Sala lekcyjna |
Technikum | ||
1A | Prof. Małgorzata Smęda | 15 |
1B | Prof. Beata Dziekan-Krawczyk | 4 |
1C | Prof. Agnieszka Młynarska | 25 |
1D | Prof. Marta Wierdak-Róż | 27 |
1Tża | Prof. Magdalena Kuchlewska | 26 |
2A | Prof. Ewa Brożek | 22 |
2B | Prof. Anita Januszek | 22a |
2C | Prof. Agnieszka Korpak | 24 |
2D | Prof. Anna Szczepańska | 28 |
Szkoła Branżowa | ||
1Ak | Prof. Agnieszka Michalec | 23 |
1Ck | Prof. Joanna Tabor | 15a |
2Ak | Prof. Marta Ziobro | 3 |
2Ck | Prof. Aneta Bartecka-Anioł | 12 |
W związku z wytycznymi MEiN, MZ i GIS dla szkół podstawowych i ponadpodstawowych ze względu na bezpieczeństwo w czasie Covid – 19 należy przestrzegać następujących zaleceń:
– na spotkanie w szkole może przyjść rodzic (prawny opiekun) bez objawów infekcji lub choroby zakaźnej,
– rodzice (prawni opiekunowie) są zobowiązani do zastosowania środków ochronnych (maseczki), zachowania dystansu od innych osób (min. 1,5 m) oraz przebywania w wyznaczonych obszarach szkoły,
– zaleca się dezynfekcję rąk lub użycie rękawiczek jednorazowych.