Rozpoczęcie roku szkolnego 2022/2023
Rozpoczęcie roku szkolnego 2022/2023 w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 2 odbędzie się 1 września 2022 r. (czwartek).
GODZINA 8.30 – uczniowie klasy pierwszej, drugiej i trzeciej Branżowej Szkoły I Stopnia nr 10 oraz uczniowie klas czwartych Technikum Gastronomicznego nr 11.
GODZINA 9.30 – Msza Święta w intencji całej Społeczności Szkolnej w Kościele Św. Józefa
(ul. Zamoyskiego 2).
GODZINA 10.30 – uczniowie klas pierwszych, drugich i trzecich Technikum Gastronomicznego nr 11.
GODZINA 12.00 – słuchacze klasy I Branżowej Szkoły II stopnia nr 3.
PODCZAS INAUGURACJI ROKU SZKOLNEGO OBOWIĄZUJE STRÓJ GALOWY.
Szczegółowy harmonogram:
GODZINA 8.30 – uczniowie Branżowej Szkoły I Stopnia nr 10 oraz uczniowie klas czwartych Technikum Gastronomicznego nr 11.
8.30 – Spotkanie z Dyrekcją dla uczniów klas pierwszych Branżowej Szkoły I Stopnia nr 10
w auli szkolnej (sala 22), następnie spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych:
Klasa | Wychowawca | Sala lekcyjna |
1ak kucharz | prof. Alina Augustyn | 4 |
1bkm kucharz młodociany | prof. Michał Chmiel | 14a |
1cm cukiernik | prof. Marzena Banduła | 3 |
8.30 – Spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych dla uczniów klas drugich i trzecich Branżowej Szkoły I Stopnia nr 10:
Klasa | Wychowawca | Sala lekcyjna |
2ak | prof. Agnieszka Michalec | 15 |
2ck | prof. Joanna Tabor | 2 |
3ak | prof. Marta Ziobro | 24 |
3ck | prof. Aneta Bartecka-Anioł | 28 |
8.30 – Spotkanie z Wychowawcami dla uczniów klas czwartych Technikum Gastronomicznego nr 11 w salach lekcyjnych:
Klasa | Wychowawca | Sala lekcyjna |
4ag | prof. Lucyna Koperny | 1 |
4bg | prof. Magdalena Sudoł | 27 |
4cg | prof. Elżbieta Celińska | 23 |
4dg | prof. Anna Miernik | 15a |
4Ap | prof. Dorota Goleń | 21 |
4Bp | prof. Bogusława Hołysz | 25 |
4Cp | prof. Aneta Rokicka | 12 |
4Dp | prof. Joanna Pizło | 26 |
4Ep | prof. Aleksandra Sałakowska | 5 |
GODZINA 9.30 – Msza Święta w intencji całej Społeczności Szkolnej w Kościele Św. Józefa
(ul. Zamoyskiego 2).
GODZINA 10.30 – uczniowie klas pierwszych, drugich i trzecich Technikum Gastronomicznego nr 11.
10.30 – Spotkanie z Dyrekcją w auli szkolnej (sala 22), następnie spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych:
Klasa | Wychowawca | Sala lekcyjna |
1a technik żywienia i usług gastronomicznych |
prof. Iwona Kwapiszewska | 25 |
1b technik żywienia i usług gastronomicznych |
prof. Dominika Guzik | 24 |
1c technik żywienia i usług gastronomicznych |
prof. Renata Stępień | 27 |
10.30 – Spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych, następnie spotkanie z Dyrekcją
w auli szkolnej (sala 22):
Klasa | Wychowawca | Sala lekcyjna |
1d technik żywienia i usług gastronomicznych |
prof. Karolina Janik | 12 |
1e technik usług kelnerskich |
prof. Katarzyna Chryczyk | 28 |
1tża technik technologii żywności |
prof. Katarzyna Bąk | 23 |
10.30 – Spotkanie z Wychowawcami dla uczniów klas drugich i trzecich Technikum Gastronomicznego nr 11 w salach lekcyjnych:
Klasa | Wychowawca | Sala lekcyjna |
2a | prof. Małgorzata Smęda | 1 |
2b | prof. Beata Dziekan-Krawczyk | 4 |
2c | prof. Klaudia Ryba | 26 |
2d | prof. Marta Wierdak-Róż | 14a |
2tża | prof. Magdalena Kuchlewska | 15 |
3a | prof. Ewa Brożek | 3 |
3b | prof. Anita Januszek | 15a |
3c | prof. Agnieszka Korpak | 21 |
3d | prof. Anna Szczepańska | 2 |
GODZINA 12.00 – Spotkanie słuchaczy klasy I i II Branżowej Szkoły II stopnia nr 3 z Dyrekcją
i Opiekunami w auli szkolnej (sala 22).