„Wykwintne mięsa w aromacie ziół na szlacheckim stole”
26 lutego 2011 roku
I miejsce
zajęła drużyna z Zespołu Szkół Gastronomicznych Nr 2 w Krakowie w składzie:
Iwona Pałka i Szymon Sepiał
II miejsce
zajęła drużyna z Zespołu Szkół Gastronomicznych Nr 1 w Krakowie w składzie:
Monika Dziedzic i Karolina Mietła
III miejsce
zajęła drużyna z Zespołu Szkół Nr 3 im. ks. prof. Józefa Tischnera w Wadowicach w składzie:
Karolina Wysogląd i Sandra Wider
Nagroda specjalna:
Szymon Sepiał
z Zespołu Szkół Gastronomicznych Nr 2 w Krakowie otrzymał specjalne wyróżnienie przyznane przez Panią Joannę Jakubowską-Łazęcką dla najsprawniejszego kucharza.
Małgorzata Niemiec
z Zespołu Szkół w Nowym Targu otrzymała specjalne wyróżnienie przyznane przez Panią Bogusławę Pawlak za najładniejszy stół!
Sara Nowak
z Prywatnej Szkoły w Myślenicach otrzymała specjalne wyróżnienie przyznane przez Panią Karolinę Witek za najładniejszy stół!
Patronat honorowy
Marek Sowa — Marszałek Województwa Małopolskiego
Jacek Majchrowski — Prezydent Miasta Krakowa
Aleksander Palczewski — Małopolski Kurator Oświaty
Wiesław Jopek — Krakowska Kongregacja Kupiecka
Sponsorzy:
[su_custom_gallery source=”media: 2295,2280,2279,2286,2298,2297,2296,2294,2293,2292,2291,2290,2299,2289,2288,2287,2285,2284,2283,2282,2281″ limit=”29″ width=”110″ height=”65″ title=”never”]