1. Arkadiusz Ujma i Mateusz Gawlik zdobyli I miejsce w tegorocznych Mistrzostwach Szkół Gastronomicznych w grillowaniu karpia w Zatorze
2. „Mam Zawód. Mam Fantazję” w kategorii: zdrowie na talerzu I miejsce Mateusz Gawlik! w kategorii: barman gotowy na różne napoje I miejsce Dominika Knapik
3. XIV Małopolski Konkurs „Stół pięknie nakryty – królik na małopolskim stole” Wyróżnienie: Mateusz Gawlik i Oliwia Gałek
4. Udział w Ogólnopolskim Konkursie „Bake & Play” – Kinga Rusek IIIac
5.Konrad Orzechowski II miejsce w eliminacjach okręgowych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności – zakwalifikowany do eliminacji centralnych
6.Kamil Gryzło VII miejsce w eliminacjach okręgowych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności – zakwalifikowany do eliminacji centralnych
7. Arkadiusz Ujma –udział w VI sezonie Master Chef-a
8. Laureatem Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu został Kamil Gryzło z klasy IV b, który zajął III miejsce.
9. Kamil Gryzło został wyróżniony Nagrodą Specjalną za najlepszy wynik w teście.
10. Konrad Orzechowski z klasy IV a, który został finalistą Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu