Uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego 2023/2024 w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 2 odbędzie się
w poniedziałek 4 września 2023 r.
GODZINA 9.00 – uczniowie klas trzecich, czwartych i piątych Technikum Gastronomicznego nr 11 oraz klas drugich i trzecich Branżowej Szkoły I stopnia nr 10.
GODZINA 10.00 – Msza Święta w intencji całej Społeczności Szkolnej w Kościele Św. Józefa ul. Zamoyskiego.
GODZINA 11.00 – uczniowie klas pierwszych i drugich Technikum Gastronomicznego nr 11 oraz klas pierwszych Branżowej Szkoły I stopnia nr 10.
GODZINA 12.00 – słuchacze semestru pierwszego Branżowej Szkoły II stopnia nr 3.
PODCZAS INAUGURACJI ROKU SZKOLNEGO OBOWIĄZUJE STRÓJ GALOWY.
Szczegółowy harmonogram:
9.00 – spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych dla uczniów klas trzecich technikum:
3a | p. prof. Małgorzata Smęda | s.1 |
3b | p. prof. Beata Dziekan-Krawczyk | s.4 |
3c | p. prof. Klaudia Ryba | s.14a |
3d | p. prof. Marta Wierdak-Róż | s.27 |
3tża | p. prof. Magdalena Kuchlewska | s.16 |
9.00 – spotkanie z Dyrekcją Szkoły w auli (sala 22/22a) – omówienie egzaminu zawodowego oraz egzaminu maturalnego, następnie spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych dla uczniów klas czwartych i piątych technikum:
4a | p. prof. Ewa Brożek | s.24 |
4b | p. prof. Anita Januszek | s.23 |
4c | p. prof. Agnieszka Korpak | s.26 |
4d | p. prof. Anna Szczepańska | s.2 |
5Ap | p. prof. Dorota Goleń | s.21 |
5Bp | p. prof. Krystyna Dudek | s.25 |
5Cp | p. prof. Aneta Rokicka | s.15a |
5Dp | p. prof. Marcin Marzec | s.14 |
5Ep | p. prof. Anna Miernik | s.11 |
9.00 – spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych dla uczniów klas drugich szkoły branżowej:
2ak | p. prof. Alina Augustyn | s.28 |
2bkm | p. prof. Michał Chmiel | s.13 |
2cm | p. prof. Marzena Banduła | s.3 |
9.00 – spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych dla uczniów klas trzecich szkoły branżowej:
3ak | p. prof. Agnieszka Michalec | s.12 |
3cm | p. prof. Joanna Tabor | s.15 |
10.00 – Msza Święta w intencji całej Społeczności Szkolnej w Kościele Św. Józefa
(ul. Zamoyskiego 2).
11.00 – spotkanie z Dyrekcją Szkoły w auli (sala 22/22a), następnie spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych dla klas pierwszych technikum:
1a technik żywienia i usług gastronomicznych |
p. prof. Dorota Szostak | s.24 |
1b technik żywienia i usług gastronomicznych |
p. prof. Magdalena Sudoł | s.22a |
1c technik żywienia i usług gastronomicznych |
p. prof. Mateusz Żak | s.28 |
1d technik żywienia i usług gastronomicznych |
p. prof. Adrian Orzechowski | s.25 |
1tża technik technologii żywności |
p. prof. Aneta Bartecka-Anioł | s.27 |
11.00 – Spotkanie z Wychowawcami dla uczniów klas pierwszych szkoły branżowej w salach lekcyjnych:
1akkucharz | p. prof. Marta Musiałowska | s.12 |
1cmcukiernik | p. prof. Marta Ziobro | s.23 |
11.00 – Spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych dla klas drugich technikum:
2a | p. prof. Iwona Kwapiszewska | s.1 |
2b | p. prof. Dominika Guzik | s.3 |
2c | p. prof. Renata Stępień | s.4 |
2d | p. prof. Karolina Janik | s.21 |
2e | p. prof. Katarzyna Chryczyk | s.15a |
2tża | p. prof. Katarzyna Bąk | s.15 |
4 września 2023 r. (poniedziałek) – zebrania dla rodziców uczniów KLAS PIERWSZYCH w sali 22/22a.
Godzina 16.00 – rodzice uczniów klas pierwszych Technikum Gastronomicznego nr 11.
Godzina 16.30 – rodzice uczniów klas pierwszych Branżowej Szkoły I stopnia nr 10.
12.00 – Spotkanie słuchaczy semestru pierwszego Branżowej Szkoły II stopnia nr 3 z Dyrekcją Szkoły i Opiekunami w sali nr 4 (parter).